Tele 1'den 2 FLASH transfer!

Türk TV dünyasının en özgün ve başarılı isimlerinden Hakan Aygün, başarı yolunda ilerleyen genç gazeteci-spiker Gizem Fidan'la birlikte, Tele 1 televizyonunda program yapacaklar.

MAGAZİN - 04-01-2023 18:49

Tele 1'den 2 FLASH transfer!

Türk TV dünyasının en özgün ve başarılı isimlerinden Hakan Aygün, başarı yolunda ilerleyen genç gazeteci-spiker Gizem Fidan'la birlikte, Tele 1 televizyonunda program yapacaklar. 

Aygün ve Fidan, Cumartesi günleri 21:00’den 01:00’e kadar, yeni dönemin yükselen kanalı Tele1’de yayınlanacak olan "Fikir Kulübü" ismindeki yeni programlarını duyurdular.

 

 

HAKAN AYGÜN KİMDİR?

Hakan Aygün 29 Ekim 1962'de Giresun'da doğdu. Mesleğe 1986 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nde başladı. 1991'de Aktüel Dergisi'ne geçti. 2009 Ekim ayında yeniden Flash TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayan Aygün, 2010 yılı Mayıs ayında görevinden alındı.
Bu arada Milliyet Gazetesi'ne geçti. Daha sonra HBB ve Show TV'de görev yaptı. 1996 yılında Star TV'de Gece Hattı Programı'nı 1998 yılı Nisan ayına kadar sürdürdü. 1999 yılında ATV'de Ali Kırca ekibinde Kahvaltı Haberleri'ni bir yıl kadar sundu. Daha sonra Takvim Gazetesi'nde köşe yazarlığına başlayan Aygün, Ufuk Güldemir ve Serfiraz Ergün ile birlikte Haberturk.com isimli haber sitesinin kurucuları arasında yer aldı. 2000 yılında Kanal 6'da Ana Haber Bülteni'ni sundu. 2001 yılında Habertürk'te "Basın Kulübü" adlı programı başlattı. 2003 yılında Yarın Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaya başladı. 2004 yılından 2007 yılı Ağustos ayı ortalarına kadar Flash TV'de Ana Haber Bülteni sunuculuğu ve haber koordinatörlüğü görevinde bulundu. Bir süre Evet Gazetesi'nde köşe yazısı yazan Aygün, gazetenin 2006 Kasım ayında kapanmasıyla Bugün Gazetesi'nde köşe yazısı yazmaya başladı. 2009 Ekim ayında yeniden Flash TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayan Aygün, 2010 yılı Mayıs ayında görevinden alındı. Bugün TV'de "Yuvarlak Masa" adlı programı hazırlayıp sundu. 2013 yılı başlarında Halk TV Genel Yayın Yönetmeni oldu. Son olarak ise yeni adıyla "Flash Haber"de izleyenlerin karşısına çıkan Aygün'ün yeni adresi 2023 itibari ile Tele 1 oldu.

GİZEM FİDAN KİMDİR?

Gizem Fidan 12 Ekim 1994 İstanbul doğumludur. 27 yaşındadır. Kendisi İstanbulludur ve terazi burcudur. Eğitimini, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin İngilizce Fizik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Fidan, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde aldığı spikerlik eğitimi sonrası televizyon dünyasına adım attı. İstanbul Teknik Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği Yayını'na devam ederken İTÜ Radyosu'nda da üniversite etkinliklerine dair haberleri derleyip sunmaya başladı. Yaklaşık bir yıl sonra internet sanat televizyonu olan TvGör'de Sanat Arısı programını hazırladı sundu. İstanbul’daki sanat haberleri, sanatçılarla röportajları, kendi piyano videolarını da içeren bu program devam ederken İTÜ’deki protokol katılımlı etkinliklerde ve okul dışı organizasyonlarda moderatörlük ve sunuculuk görevlerini üstlendi. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları Ödül Töreni, İGA – İstanbul Yeni Havalimanı ana sponsorluğunda düzenlenen ‘İstanbul Liseler Arası Model Uçak Yarışması’ , IFAC Meeting Sixth Symposium on System Structure and Control, Boeing-Türk Hava Yolları ve İTÜ İşbirliğiyle Düzenlenen Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı Açılışı, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü Elektrikli Araçlar Zirvesi, Prof. Aziz Sancar Kız Çocukları İçin Stem Kampları Uluslararası Konferansı, TÜZDER 2. Dahiler ve Üstün Zekalılar Günü, İdil Biret konseri gibi birçok etkinlikte sunuculuk ve moderatörlük yapmaya devam etmektedir. 2016'da İTÜ Çekirdek bünyesinde girişimcilik ödülüne layık görülen, İTÜ Teknokent merkezli multi platformlardan canlı yayın teknolojileri sunan şirkette, tivu.co/haber ve facebook, younow, youtube gibi birçok platformdan canlı yayınlanan ‘’gizem fidan ile ehaber’’ programını hazırlayıp sundu. Haftada 6 gün ve 2 saat boyunca canlı yayınlanan programda kendi yorumuyla haberleri aktarmaya, konuk ağırlamaya, piyano kayıtlarını da zaman zaman paylaşmaya devam etti. Flash Haber'de hafta sonu ana haber bültenlerini sundu, bunun yanında "Basın Kulübü" ve "Şura" gibi programlarda da moderatörlük yaptı. Genç gazetecinin son durağı ise Tele1 oldu.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milyonlar havada uçuşuyor...

Milyonlar havada uçuşuyor...

08-11-2023 - MAGAZİN

Dilan Polat'ın avukatı ödedikleri vergiyi canlı yayında açıkladı, sunucular şoke oldu

Dilan Polat'ın avukatı ödedikleri vergiyi canlı yayında açıkladı, sunucular şoke oldu

03-10-2023 - MAGAZİN