Samsunspor'da Geleneksel Bayramlaşma

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı’nın 2’nci gününde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşti.

SİYASET - 11-04-2024 23:26

Samsunspor'da Geleneksel Bayramlaşma

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. ve Samsunspor Kulübü Derneği’nin ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma törenine Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsunspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, meclis üyeleri katıldı. Taraftar grubu başkanları ve taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreni neşeli anlara sahne oldu.

Bayramlaşma töreninde konuşan Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyemiz Veysel Bilen, "Geleneksel hale gelen bayramlaşma günümüzde yine coşkulu taraftar gruplarımız ve davetlilerimizle birlikte bir bayramı eda ediyoruz. Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş ve Samsunspor Kulübü olarak bu bayramda gerçekten yarınlara daha umutlu bakmak adına güzel bir birliktelik sağlanmış. Bunu da görmekten son derece mutluyuz. Bugün burada yoğun iş temposu nedeniyle olamayan Sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın da bütün camiaya bayram mesajlarını benim vasıtamla iletmemi istemişti.

Kendileri de bütün camiamızın Bayramını kutluyor. Esenlik, mutluluk ve sağlık diliyor. Nice bayramlarda Samsunspor camiası olarak bir arada olmayı arzu ediyoruz. Bütün günlerimizin bayram havasında geçmesini diliyoruz. Bayramın son gününde Beşiktaş ile oynayacağımız zorlu müsabakada oyuncu kardeşlerimizin de bu bilinç içerisinde camiamızı, taraftarımızı sevindirecek bir netice almasını da ümit ediyoruz, bekliyoruz. Başkanımız da İstanbul'da takımla birlikte olacak. Onun da buradan bilgisini vermiş olayım. Tekrar bütün katılımcılara ve siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

28-04-2024 - SİYASET

Galatasaray'dan büyük rekor! Üst üste 15. galibiyet...

Galatasaray'dan büyük rekor! Üst üste 15. galibiyet...

27-04-2024 - SİYASET