Rusya'da Türk Asıllı Diş Hekimi Harikalar yaratıyor..

Rusya'nın Başkenti Moskova'da 14 Yıldır Diş Hekimi Olarak Çalışan Türk Asıllı Emir Omerelli harikalar yaratıyor.

DÜNYA - 19-12-2022 20:51

Rusya'da Türk Asıllı Diş Hekimi Harikalar yaratıyor..

Moskova (Özel Haber)Nihat Alparslan

Beş günlük Moskova seyehatim esnasında beni çok etkileyen kişilerle karşılaştım.Beni en çok etkileyen Gürcistan Batum doğumlu Türk asllı Diş hekimi Emir Omerelli oldu.Moskova'da  Diş problemleri ve özellikle implantasyon konusunda harikalar yaratıyor.Görev yaptığı klinik Rus oligartları ve siyasilerin uğrak noktası olmuş.Her zaman Türk olduğunu ve Rize'de yaşamak istediğini dile getiriyor.Aklıma Türkiye'yi terk eden doktorlar geldi.Ama emir bey kesinlikle Türkiye'ye ülkeme dönmek istiyorum diyor.Türklere karşı eşi ile  son derece misafipever olan Dt.Emir Omeralli" Uzun bir süredir Moskova'da yaşıyorum.Türkasllı olmakdan gurur duyuyorum.İnşallah çok yakın bir zamanda  çok sevdiğim memleketim Rize'ye yerleşmek istiyorum.17 yıllık deneyimli doktorum.İşimi çok seviyorum.Diş benim en çok sevdiğim bir alan içerisinede diye konuşan Dt.Omeralli "

 

ggggmöu

 

implantasyon, subantral büyütme, karmaşık diş çekimi, periodontoloji ile ilgili en güzel sonuçlar almaya ve hastalarımı  memnun  etmeye çalışıyorum. "Fasiyal sinir felci ile ilgili çalışmalarım var. Düzenli olarak İsviçre'de tahsil gördüm.. Rus Dental İmplantoloji Derneği üyesiyim. 

 

eerrjjj

 

Türk asıllıyız!!  Batum Tıp Üniversitesi kazandım 2002 bitirdim Moskova’ya geldim master yapmak için  diplomamı  kabul etmediler. Tekrar tahsil yaptım. 2005 Sağlık Fakültesinden mezun oldum. 2005-2007 Masterimi yaptım Çene Yüz Cerrahi bölümünde. 2007-2011 Yüksek Lisansımı yaptım. Özel klınıklerde Dış Cerrahi ve implantları yapmam ıçın yeni yasa çıktı. Sağlık Fakültesi mezunlara yasak geldı. O yüzden tekrar Rusya Samara şehrınde 6 sene Tıp fakültesi Dış hekimliği okudum. 2017 mezun oldum.Moskovada Özel klınıkte İsveç Rusya ortak klınığı DENTAL ROOTT çalışıyorum. Allah'a şükür olsun bugün eşim ve oğlumla mutlu bir hayat sürüyotum.Türk asıllı olduğuma seviniyorum.En Yakın zamanda ülkeme dönerek meslek hayatımı sürdürmek ve hizmet etmek istiyorum"dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Haberleri  DÜNYA Ukrayna'dan Kırım’a yoğun füze saldırısı

Dünya Haberleri DÜNYA Ukrayna'dan Kırım’a yoğun füze saldırısı

24-03-2024 - DÜNYA

Hindistan'da toplu tecavüz: Kadının eşine törenle tazminat verildi!

Hindistan'da toplu tecavüz: Kadının eşine törenle tazminat verildi!

07-03-2024 - DÜNYA