O Başkandan ukala paylaşım! Önce yazdı sonra sildi

O Başkandan ukala paylaşım! Önce yazdı sonra sildi Samsun Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Samsunluları şaşkına uğrattı. Samsun’un önemli derneklerini hedef alan açıklamalarıyla tepki çeken Sezer, daha sonra söz konusu paylaşımını kaldırdı.

GÜNCEL - 22-08-2022 12:08

O Başkandan ukala paylaşım! Önce yazdı sonra sildi

Samsun Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer, önceki akşam Facebook’tan yaptığı durum güncellemesiyle şaşırttı. Sezer yaptığı paylaşımda, “Totaryan, Samsidci, Samgidci. Benden veto, hadi bakalım ukalalar” ifadelerini kullandı.

Sezer’in yaptığı paylaşımla Samsun Karadeniz Rotary Kulübü, Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Samsun Genç İş Adamları Derneği’ni hedef aldığı anlaşıldı. Bahsi geçen derneklerin zaman zaman etkinlikler için Samsun Yelken Kulübü’ne ait tesisleri kullandığı biliniyor.

Sezer’in paylaşımı Samsun kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. ‘Ukalalar’ sözleriyle dernek yönetimlerini ve kulüpleri hedef alan Sezer’in neden böyle bir paylaşım yaptığı anlaşılamadı.

Söz konusu dernekleri karşısına alan Sezer, daha sonra paylaşımını kaldırdı ve geri adım attı. Sezer’den skandal paylaşımla ilgili bir açıklama gelmedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
19 Mayıs Gençleri Atakum’da Buluşacak

19 Mayıs Gençleri Atakum’da Buluşacak

13-05-2026 - GÜNCEL

Bakanlık birçok ili uyardı! Dikkat sağanak yağış geliyor

Bakanlık birçok ili uyardı! Dikkat sağanak yağış geliyor

13-05-2026 - GÜNCEL