CHP'DEN Terme'ye çıkarma

CHP heyeti Terme'de esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

SİYASET - 25-10-2022 20:41

CHP'DEN Terme'ye çıkarma

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Edirne Milletvekili. İlhami Aydın, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Terme'de esnaf ziyareti yaparak ekonomik durumlar ile ilgili bilgi aldı. Akabinde odaları dernekleri, STK’ları ziyaret ederek yaşanılan ekonomik sıkıntılar ve esnafımızın, meslek kuruluşlarının sıkıntıları dinleyerek CHP'nin çözüm önerileriyle ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretlerle ilgili yapmış olduğu açıklamada CHP İl Başkanı Fatih Türkel;

"Bugün Karadeniz masası çalışması kapsamında kıymetli milletvekillerimizle Terme’nin nabzını tutmak için Termelilerin bu dar günlerde yanında olmak onların ellerini tutmak için milletvekillerimizle birlikte Terme’deyiz. Özellikle ekonomik durum çok kötü Termeli hemşerilerimiz yaşanan krizi bütün kılcal damarlarına kadar hissediyor, fındık üreticisi halinden memnun değil, Terme esnafı duvara dayanmış maliyetlerin altından kalkamıyor, AK partili milletvekilleri güllük gülistanlık bir Samsun ve Terme tablosu çizmeye ne kadar çalışsalar da mızrak çuvala artık sığmıyor. Elektrik, mazot, doğalgaz, faturaları ekmek 4 kat artmış. Çiftçi ürettiğini esnaf sattığını yerine koyamazken her şey yolunda demek sadece AK Parti'nin acziyetinin göstergesidir.

Biz tam bu zor zamanlarda esnafımıza, odalarımıza gelerek ülkeyi krizden nasıl çıkaracağımızı çözüm önerilerimizi anlatmaya geldik. Hiç kimse meraklanmasın iktidarımızın ilk 6 ayında başta şehrimiz olmak üzere bütün Türkiye rahat bir nefes alacak. Ekonomiye, tarıma, sanayileşmeye, esnafa, işsizliğe, emekliye, emekçiye söyleyecek birçok sözümüz, ortaya koyduğumuz ve koyacağımız onlarca projemiz var. Biraz daha sabır hep birlikte başaracağız." dedi.

AdminAdmin

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü

16-04-2024 - SİYASET

Özgür Özel'in yeni imajı

Özgür Özel'in yeni imajı

16-04-2024 - SİYASET