Başkan Kılıç: "Hepimizin gayreti hemşehrilerimizin mutluluğuna vesile olmak"

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçenin dört bir yanına yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor Doğanca,Sarıköy,Köseli,Fener mahallelerinde hemşehrileriyle buluşan Başkan Hamit Kılıç, “Gayretimiz hemşehrilerimizin mutluluğuna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL - 29-09-2022 17:33

Başkan Kılıç:

Başkan Kılıç Doğanca mahallesinde tamamlanan beton yol, Köseli mahallesinde bitirilen yaklaşık 2500 m sathi kaplama, Sarıköy Mahallesinde devam eden beton yol veFener Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan beton yolu yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle istişare etti. hem de kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.

Hepimizin Gayreti Hemşehrilerimizi Mutlu Etmek İçin

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve hemşehrileriyle bir araya geldiklerini ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Kılıç, “İlçemizde 139 mahallemiz var. Sık sık köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımızla, çocuklarımızla, gençlerimizle ve büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Bafra’da ortak akıl hâkim. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz, yapılması gereken işlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu buluşmalarımız neticesinde de Bafra Belediyesi olarak çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek Bafra’mıza güzel hizmetler gerçekleştirildi, bundan sonra da yine halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gayret ve samimiyetimizin farkında olarak her ziyaretimizde bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden tüm hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“Bafra’mız her şeyin en güzeline layık”

Bütün mahallelerde ekiplerin oluşturulan program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğünü dille getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “ Bafra’mızın uzun yıllar kangren hale gelmiş alt yapı sorunları ortadan kaldırmak amacıyla Büyükşehir belediyemiz çalışmalarına  devam ediyor. İlçemiz her sağanak yağmur sonrası çeşitli noktalarda yaşanan su baskını korkusu 110 Milyon liralık dev yatırımla tarihe karışıyor. Aynı zamanda 135 ila 150 km uzunluğunda olması planlanan içme suyu şebekeleri şehir merkezi boru yenileme çalışmalarının da program dâhilinde olduğu böylesi bir bütçe ile Bafra’mız ilk kez hizmet almış olacak. Tüm mahallerimizin özellikle yol konusundaki taleplerini hassas bir şekilde değerlendirip yerine getiriyoruz. Bizlerin tüm gayreti buralardaki hemşehrilerimizin mutluluğu. Bunu sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bafra hizmetlerin en güzeline ve en kalıcı olanına layık. Bizler güzel ve kalıcı olan hizmeti vermek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milyoner tarihinde bir ilk! 5 milyonluk soruyu bildi!

Milyoner tarihinde bir ilk! 5 milyonluk soruyu bildi!

25-03-2024 - GÜNCEL

Samsun Valisi Orhan Tavlı Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Samsun Valisi Orhan Tavlı Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

24-03-2024 - GÜNCEL